Firmagaver, der bliver husket og værdsat

Butik Ø kan hjælpe dig med en firmagave, der både er personlig, speciel og bliver husket. Vi samler nemlig det bedste fra de danske øer, og det er det perfekte udgangspunkt for en god gave.

Gaver gives i mange anledninger, og det er næsten altid svært at finde den helt rigtige gave. Det kan være julegaven til medarbejderne, en påskønnelse til en samarbejdspartner, jubilæumsgaven, receptionsgaven eller en gave til en oplægsholder.

Lidt for ofte ender gavekøbet med et par flasker vin. Det er det nemme valg, men det kan også det kedelige valg. Få husker hvor vinen kom fra, når den endelig skal drikkes.

I Butik Ø kan vi hjælpe dig med gode den gode firmagave, der:

  • er unikke og bliver husket
  • bygger på en god fortælling
  • smager godt og glæder modtageren

Vores kunder er glade for, at gaven skiller sig lidt ud. Samtidig synes de, at det er sjovt at være med til at skabe synlighed og opmærksom omkring de danske ø-producenter, og det håndværk og kvalitet, som de står for.

Lad os hjælpe dig  med den helt rigtige firmagave

I Butik Ø har vi mere end 300 forskellige ø-produkter. Eksempler er cider, kirsebærvin, gin, snaps, rom, marshmallows, lakrids, konfekt, karameller, chokolade, olier, pasta og pesto. Det giver god mulighed for sammensætte den helt rigtige gave.

Nogle produkter egner sig godt til en enkeltstående gave, men mange vælger at sammensætte en gavekurv eller en gaveæske med mange forskellige produkter.

Uanset om du skal til reception, fødselsdag, jubilæum eller har ansvaret for firmajulegaven, så vil vi meget gerne guide dig. Vi vil selvfølgelig allerhelst have, at du besøger vores butik på Nordre Frihavnsgade 26 i København. Så kan vi i fællesskab sammensætte den helt rigtige gave, og vi kan fortælle mere om produkterne. Du er naturligvis også meget velkommen til at ringe til Monica på 31317793 eller du kan besøge vores webshop.

Danmark er en nation af øer

Danmark er en nation af øer. Der findes over 400 navngivne øer, og mere end 70 af dem er beboede. I Butik Ø finder du fx varer fra Bornholm, Lolland, Fejø, Fanø, Samsø, Ærø, Anholdt, Møn, Fyn og Fur. Øerne har alle deres særlige karakteristika, og det er et stærkt udgangspunkt for unikke kvalitetsprodukter skabt af dygtige ildsjæle. Øerne er vidt forskellige, og har forskellige ting at byde på. Klima, kultur, historie og natur varierer. Mange der bor på en ø identificerer sig i høj grad med øen, og mange har stor passion for øer de besøger og har relation til.

Vores mål er at samle alt det bedste fra de mindre danske øer. Ud over at være en butik er det også vores mål at være med til at skabe synlighed og opmærksomhed omkring øerne og de mange dygtige producenter. Vi håber du vil være med.

Ring til Monica på 31317793 eller skriv på info@butikoe.dk.

Eksempel: Julegaver til dine medarbejdere

Firmajulegave: Vi kan sammensætte gaveæsker eller gavekurve. Og vi leverer direkte til din adresse. Vi anbefaler at du selv kommer forbi butikken og er med til at vælge indholdet. Har du travlt, kan du også vælge en af vores faste kurve til firmajulegaver.

Læs mere om firmajulegaver fra Butik Ø

Eksempel: Receptionsgaver til dine samarbejdspartnere

Receptionsgave: Skal du til reception og har brug for en gave der skiller sig ud? Sammensæt en lille kurv, bland en gavepose eller vælg et af de produkter, der gør sig godt som gaver. Ekspemper kan være Skibsrom fra Fanø, Gin fra Isle of Møn eller Kirsebærvin fra Frederiksdal på Lolland.

Læs mere om receptionsgaver fra Butik Ø

Eksempel: Jubilæums- og fødselsdaggaver

Skal du markere en særlig lejlighed? Og vil du gøre det med en gave, der kan huskes? Butik Ø har masser af gode varer, der egner sig til både fødselsdag, jubilæer og andre markeringer.

Ring til Monica 31317793 eller skriv på info@butikoe.dk